Rakensimme eNordic-sivut

Toteutimme eNordic-yrityksen sivut konseptisuunnitelman pohjalta WordPress-alustalle.

Palvelumme olivat

  • one-page -rakennesuunnittelu kolmelle kieliversiolle
  • teeman valinta ja kustomointi
  • lisäosien käyttöönotto
  • sivuston toteutus valmiin sisällön perusteella.

Yrityksellä oli alustava suunnitelma sivuston sisällöistä. Me lähdimme miettimään näille sisältöblokeille modernia toteutusta, jossa otettaisiin huomioon kolme eri kieliversiota, responsiivisuus sekä laajennettavuus sisältömäärän myöhemmin karttuessa.

Neljästä Powerpoint-diasta yhdeksi one page -ratkaisuksi

eNordicin sivusto on kompakti kuvaus yrityksen toiminnasta ja taustasta, tekijätiimistä ja toteutetuista projekteista. Saimme rakentamiseen tarvittavan raakasuunnitelman ja sisällön asiakkaalta, joten valitsimme tarkoitukseen sopivan teeman ja sovittelimme sisällön sitä tukeviin elementteihin. Kansainvälisesti toimivan pohjoismaisen yrityksen sivut tehtiin kolmella kielellä: englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi.

eNordicilla oli valmiina visuaalinen ohjeistus, jonka pohjalta kustomoimme valitun teeman värimaailmaa ja valitsimme kuvallisia elementtejä. Asensimme myös tarvittavat lisäosat, joilla WordPress-sivustot saavat perusteemaa tukevia toiminnallisuuksia.

Projekti oli erittäin suoraviivainen. Asiakkaalla oli täsmällinen käsitys siitä, mitä haluttiin, ja meillä näkemys tarvittavista ratkaisuista, joten sivujen tekeminen oli sujuvaa ja rakentavaa vuoropuhelua.

eNordic on Pohjoismaiden ensimmäinen uusiutuvan energian investointialusta. Katso referenssi: www.enordic.fi

0 kommenttia “Rakensimme eNordic-sivut

Leave a Reply