Avu oy

Palvelut

Käytämme moderneja ja kehittyviä digitaalisia palveluita. Rakennamme tarkoituksenmukaisia ratkaisuja, jotka tukevat modernia ja yhteisöllistä työskentelyä.

Näin voimme olla avuksi

Me autamme, kun organisaatiosi tarvitsee valmennusta Teamsin käyttöönottoon ja yhteisölliseen työskentelyyn tai saavutettavien verkkopalveluiden, asiakirjapohjien, dokumenttien tai sisältöjen tuotantoon.

Office 365 -palvelun perusteet

Autamme organisaatiotasi hyödyntämään hankkimaanne Office 365 -pilvipalvelua tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti tiimityöskentelyn tarpeisiin.

Valmennus on tarkoitettu organisaatioille, jotka ovat ottaneet tai ovat ottamassa Office 365 -palvelua tehokäyttöön edistääkseen tiimityöskentelyä ja muuta kollaboraatiota niin organisaation sisällä kuin sen ulkopuolella.

Teams opetuskäytössä

Valmennuksen aikana opitte hyödyntämään Teamsin monipuolisia toiminnallisuuksia ja hyödyntämään työkalua oppimismuotoilun tueksi.

Valmennus on tarkoitettu opettajille, opettajatiimeille ja opetusteknologioiden kehittämisestä vastaaville , jotka haluavat tehostaa toimintaansa sekä hyödyntää organisaatioon hankittua O365-palvelua opetuskäyttöön laajemmin ja syvemmin.

Saavutettavat dokumentit

Valmennuksen jälkeen ymmärrätte saavutettavuuden periaatteet ja opitte tekemään teknisesti saavutettavia dokumentteja (doc, ppt, pdf).

Valmennus on tarkoitettu sisällöntuottajille erityisesti julkisella sektorilla, sillä saavutettavuusdirektiivi koskee julkisten organisaatioiden julkisia verkkopalveluita.

Sisältöpaja

Autamme sisällöntuotannon suunnittelussa. Varmistamme, että verkkoteksti on käyttäjäystävällistä, hakukoneoptimoitua ja saavutettavaa.

Työpaja on tarkoitettu pienen sivuston ylläpitäjälle tai bloggaajalle.